úvod blog VÁNOČNÍ BALÍČKY✴

VÁNOČNÍ BALÍČKY✴

Darujte sobě nebo svým kamarádkám, dcerám, maminkám, manželkám zdraví a kondici pod stromeček - Vánoční balíčky pro každou ženu. 

Vánoce jsou časem radosti, rodiny a dárků. Co takhle letos darovat něco opravdu smysluplného? Tyto speciální vánoční cvičební balíčky jsou skvělým způsobem, jak potěšit své blízké i sebe a připravit se na nový rok plný vitality a zdraví!

V čem jsou vánoční balíčky jedinečné?

  • Do každého balíčku jsem vybrala 3 kurzy nebo přednášky, které se k sobě hodí
  • Toto spojení vytváří dokonalý celek pro každou ženu ať s pohybem začíná nebo je už zkušená rutinérka
  • V každém balíčku najdete nejen cviky, ale také tipy co ve svém životě změnit, aby tělu bylo lépe
  • Navíc koupí vánočního balíčku ušetříte až několik tisíc korun, než když budete kupovat kurzy jednotlivě
  • A jako bonus: MOTIVAČNÍ DÁREK ZDARMA

Vybírejte z těchto vánočních balíčků

..............................................................................

✴ Vánoční balíček: Pánev NEJKA

Pánevní dno jako tvá nejka (nejlepší kamarádka).

Děvčata, upřímně – pánevní dno a dech je základ, to už ode mne víte, že? A která ho má v pořádku má klid a neřeší trapasy typu „ups, zase jsem se moc zasmála“..... Balíček "Pánev NEJKA" tě naučí, jak se svým pánevním dnem zacházet, jak ho rozhýbat, uvolnit i aktivovat, takže se budeš cítit jako nová.

Vložila jsem do něj 3 unikátní video kurzy:

Celostní Praktický kurz Pánevní dno jako nové. Naučíte se v něm starat se o své pánevní dno ve všech směrech a po všech stránkách. Regenerovat ho, tonizovat, odplavovat emoční nánosy, které tvé pánevní dno zatěžují, aby nejen bylo v kalhotkách sucho, ale aby i intimní potěšení bylo pro tebe radost a slast. Tento kurz je v hodnotě 4 500 Kč.

Video kurz Pilates pro PÁNEVNÍ dno. Tady se naučíte své pánevní dno cítit a správně používat i při jakýchkoli cvičeních, pohybech. Ano je to Pilates, ale výběr cviků jsem volila k rozpohybovávání pánevního dna ve všech směrech, jeho propojení do každého pohybu, každého cviku, do vašeho života. Tento kurz blahodárně působí na zdraví vaší bederky, SI, ale i kyčelních kloubů a samozřejmě na kondici a pohodu Pánevního dna. Samostatně tento kurz stojí 3 500 Kč.

Kurz Smysluplná chůze. Po tomto kurzu budou vaše procházky bezvadným tréninkem pro pánevní dno, ale taky pro břišní stěnu (scelování diastázy). Budete hravě posilovat břicho a vracet svému HSS jeho podpůrnou funkci, vaše plotýnky budou na svých místech a vaše páteř bude šťastná. No a pak vaše chůze bude jedinečným tréninkem pro zdraví i radost celého těla. Tento základ jednoduše propojíte i do běžkování a nebo běhu. Hodnota kurzu je 2 800 Kč.

Proč to opravdu potřebujete?

  • Chcete mít klid a pohodu ve svém těle a zbavit se potíží s pánevním dnem?
  • Chůze, dýchání, pohyb - vše v jednom balíčku.
  • Tento balíček je ideální pro každou ženu, která chce něco udělat pro své zdraví. Navíc se po tom budete cítit prostě skvěle!

Tento balíček je pro vás, které chcete pro své pánevní dno to nejlepší. Všechno dohromady vás dostane zpátky do formy. Díky tomuhle balíčku ušetříte 2 000 Kč. OBJEDNAT vánoční balíček Pánev NEJKA: ZDE

..............................................................................

✴ Vánoční balíček: Pilates DO těla

Chcete pevné tělo a energii na rozdávání? Jdeme na to! Tento balíček je pro pokročilé.

S balíčkem Pilates DO TĚLA nejenže zpevníte všechny svaly a dáte si do těla, ale navíc objevíte magii chemii svého dechu, abyste i s ním dokázala během dne ve svůj prospěch čarovat užívat ho jako léku! A to se hodí, ne?

Do tohoto balíčku jsem pro vás vybrala tyto 3 super kurzy:

Video kurz Pilates DO těla tě vrátí do těla. Najdeš v něm víc síly, dynamiky, hravosti a zábavnosti v pohybu.. Tento kurz je pro pokročilé. Jeho cena je 2 600 Kč.

Pilates DECH jako LÉK. Spojila jsem pilates s dechovou praxí z Oxygen Advantage®. Během lekcí se postupně naučíte funkčně dýchat tak, aby se každým nádechem zlepšovalo okysličení všech vašich buněk, aby se v těle tvořilo to nejideálnější prostředí pro hojení uzdravování, regeneraci, obnovu. Aby vaše klouby (kyčle, kolena, páteř, ramena, lokty, zápěstí...) měly dostatek výživy a byly zdravější než doposud. Samostatně je v hodnotě 2 800 Kč.

Video kurz Smysluplná chůze bude třešničkou na vaší cestě DO těla. Při každé procházce, vlastně při každém kroku můžeš trénovat svou břišní stěnu, povznášet obratle, aby byla páteř spoko a ani pánevní dno nezůstane ladem. Věř mi, když do každého kroku vneseš umění ze Smysluplné chůze, budeš po každé procházce natrénovaná, jak po super posilovně. Výhoda je, že je vše na tobě. Buď si dáš i při procházce DO těla, a nebo ne. Tento kurz stojí 2 800 Kč.

Proč to potřebujete?

  • Chcete se cítit fit, i když nemáte moc času?
  • Mé tréninky ti nezaberou hodiny, ale výsledky na sebe nenechají dlouho čekat.
  • Chcete si konečně dopřát chvilku pro sebe a začít se o své tělo starat? Tady máte návod!

Tento balíček je pro vás, jestli chcete dát sbohem věčné únavě a začít se cítit dobře hned teď! Díky tomuhle balíčku ušetříte 1 600 Kč. OBJEDNAT vánoční balíček Pilates DO těla: ZDE

..............................................................................

✴ Vánoční balíček pro tvá CTĚNÁ ZÁDA

Sedíte víc jak 4 hodiny během dne? Zlobí tě záda? S tímhle balíčkem si to vyřešíte. 

Kolikrát za den si řeknete „áááách jo zase ta moje záda“? Asi hodněkrát, co? Pokud vás bolí záda od věčného sezení, špatného držení těla nebo prostě vlastně ani nevíte proč, tak balíček CTĚNÁ ZÁDA je přesně pro vás.

Najdete v něm tyhle 3 užitečné věci:

Video kurz Pilates ZÁDA v POHODĚ. Sestavila jsem ho tak, aby vám pomohl zlepšit držení těla a páteře i během sezení. Mé více jak 35 leté profesní zkušenosti opřené o osobní zkušenost s ochrnutím, vám pomohou projít kurzem krok za krokem, abyste se cítili bezpečně a měli ze cvičení ten nejlepší užitek. Tento kurz je v hodnotě 3 700 Kč.

Tréninkové 8 minutovky pro pánevní dno v každodennostech. Asi jste už slyšela, že když sedíte víc jak půl hodiny, tak pánevní dno usíná. A když pánevní dno spí, pak mohou přijít i bolesti beder, SI a a ni kyčle z toho nejsou nadšené. V tomto kurzu vám ukážu, jak zapojit pánevní dno do svého života, tak že mu budete prospívat a povýšíte běžné každodenní činnosti na trénink pánevního dna. Ano jde to i při sedavém stylu života. Samostatně stojí 1250 Kč.

Chvíli jsem přemýšlela co užitečného vám k tomuhle balíčku přidám. Nakonec jsem zvolila psychosomatickou přednášku Páteř podrobně s Františkou Janečkovou. Protože za bolestí vašich zad může být mnohem víc. Takže v tomto balíčku dostáváš inspiraci pro tvá ctěná záda jak teoreticky, tak prakticky i psychosomaticky. Běžná cena přednášky je 550 Kč.

Proč ho potřebujete? 

  • Protože už vás nebaví, aby vás neustále bolela záda z toho, že sedíte 8 hodin denně u počítače.
  • 8 minutovky jsou tak krátké, že se vejdou i do nabitého dne – a přesto fungují!

Balíček pro všechny, co chtějí zůstat „v pohodě“ i po dlouhém prosezeném dni v práci. Díky tomuhle balíčku ušetříte 1 100 Kč. OBJEDNAT vánoční balíček Ctěná ZÁDA: ZDE

..............................................................................

✴ Vánoční balíček: Pilates od Píky

Nikdy není pozdě začít... Konec výmluv, kdy jindy, když ne TEĎ...

Nikdy jste necvičily pilates? Nevadí. Začít můžete opravdu kdykoliv. Věk, váha ani fyzická kondice nerozhoduje.

Tyto 3 produkty bude vaše tělo milovat:

Video kurz Pilates od Píky je přesně pro vás, pokud chcete začít od úplných základů, naučit se všechno krok za krokem a cítit se u toho dobře. Abyste tělo nevyděsila, klouby šetřila a pěkně od začátku dobře nastartovala svalový korzet a vaše tělo bylo v pohodě. Kurz je v hodnotě 2 200 Kč.

Praktická lekce Rozhýbej PÁNEVNÍ DNO po vrstvách vaše pánevní dno uvede v život a vyladí váš hormonální systém. Tato lekce je v hodnotě 350 Kč a v tomto balíčku je vlastně pro vás zdarma.

Praktická lekce: Smysluplná chůze vás v základu uvede do možnosti, aby vaše procházky byly pro pánevní dno, břišní stěnu i páteř užitkem, který jim udělá dobře. Lekce je v hodnotě 290 Kč a taky ji máte v rámci tohoto balíčku zdarma.

Proč ho potřebujete?

  • Protože je to perfektní startovací balíček, který vám ukáže, jak na to, a zároveň vás naučí, jak se o své tělo správně starat.
  • Žádný stres, žádná honička, vše v klidu, jak to má být.

Tento balíček je pro vás, pokud chcete začít cvičit a cítit se skvěle, aniž byste měla pocit, že na vás někdo tlačí. Díky tomuhle balíčku ušetříte 640 Kč. OBJEDNAT vánoční balíček Pilates od Píky: ZDE

..............................................................................

Ano, je možné si koupit i kurzy a přednášky samostatně.

Klikněte na "ZDE" u každého kurzu. Najdete tam podrobný popis, obsah, počet videí i možnost objednání.

    Nejste si jistí, který kurz by byl ten pravý? Kupte dárkovou poukázku ať si obdarovaná vybere sama. Poukázku může využít na jakýkoli kurz, jak osobně vedený, online, nebo i na individuální lekce.

    Poukázka v hodnotě 500 Kč, 1000 Kč, 1500 Kč, 2000 Kč, 2500 kč, 3000 Kč .... OBJEDNAT vánoční dárkovou poukázku: ZDE

    ♡ Přeji mírumilovný adventní čas i vánoční svátky ať s pohybem nebo bez, ale především s láskou a úsměvem ♡

    Joli

    pohybová specialistka, se zaměřením na dech, funkční pánevní dno, scelování diastázy a smysluplnou chůzi. Lektorka ve škole pánevního dna Renaty Sahani, absolventka švýcarského pedagogicko-pohybového konceptu Spiraldynamik® Basic LEHRGANG BASIC, lektorka Oxygen Advantage® - škola funkčního dechu Patricka McKeowna

    "KDYŽ SE TĚLO STÁVÁ DOMOVEM KDE JE TI DOBŘE"