úvod blog Někdy je zlatíčko, někdy na zabití

Někdy je zlatíčko, někdy na zabití

Mám dospělou dceru. Někdy máme rozdílné názory a pak to mezi námi jiskří. Někdy mě pěkně štve a já ji. Někdy ji nerozumím, někdy až moc dobře....

Někdy se nevidíme ani neslyšíme několik týdnů. Věřím, že se má dobře. Někdy přijede obden, jen aby se podívala.

Někdy mám pocit, že mé "rady" neposlouchá a myslí si své, někdy to dokonce řekne nahlas.

A někdy mě překvapí, třeba když se zúčastnila mého kurzu PÁNEVNÍ DNO jako nové a dokonce si rady z něj vzala k srdci a čas od času i své pánevní dno cvičí.

A ještě větší poctou je, když přijde a chce ode mne psychoterapii. Vážím si, že si dovolí, že mi dovolí jí nahlédnout až do její duše.

Někdy je to náročný, protože se to týká i mě. Zůstat v roli průvodkyně a zároveň i osobou, které se to týká.

Dcera je pro mě velkou učitelkou, která mě posouvá, trénuje snad po všech směrech.

Jak jsem psala, někdy je zlatíčko a někdy na zabití. Přesto ji MILUJU a myslím, že i ona mě, i když jí někdy taky pěkně točím, když mám trapné poznámky, poučuju atd... A to se fakt držím, abych nepoučovala moc.

A někdy přijede jen tak, vytáhne krabičku a říká: "Mami koupila jsem ti dárek, když jsem ho tam viděla, bylo mi jasný, že je pro nás dvě."

To pak slzím dojetím a vděčností. Děkuju zlatíčko ♡♡♡♡♡♡

Buďte se mnou v živém kontaktu:

Sledujte můj YouTube a dejte ODEBÍRAT pravidelně vysílám a dělím se o rady, typy, návody i inspirace... ZDE

Přidejte se do FB skupiny: Pohybotéka | Smysluplná chůze | Pánevní dno | Břicho v celku | Dech ... ZDE

Jmenuji se Jolana Novotná – pohybová specialistka, zaměřuji se na DECH, funkční pánevní dno, scelování diastázy a chůzi. Kurz Smysluplné chůze propojuje všechny mé specializace, protože chůze je pro každého člověka nejuniverzálnější pohyb. Vytvořila jsem Pohybotéku, což je video knihovna všech mých online kurzů a lekcí pro zdraví celého těla. Jsem lektorka ve škole pánevního dna Renaty Sahani, absolventka fyzioterapeutické školy Spiraldynamik LEHRGANG BASIC, lektorka dechové školy Oxygen Advantage.

Jinak jsem obyčejná žena, která má nespočet talentů a zálib. Od zájmu o zdraví svého těla až po točení na hrnčířském kruhu, zahradničení, cestování. Nepovažuji se za sportovkyni, ale za milovnici funkčního pohybu. Žiju heslem „MÁM SE SKVĚLE VE SVÉM TĚLE“ a „Lépe cvičit než operovat".

Více o mě www.jolananovotna.cz, www.pohyboteka.cz - zde najdete i celou řadu dárků ZDARMA, vyzvedněte si je.