úvod blog Paní Clara Lewitová mi rozsvítila v hlavě

Paní Clara Lewitová mi rozsvítila v hlavě

Byla jsem na přednášce významné české fyzioterapeutky paní Clary Lewitové. Tématem byla HLAVA. Očekávala jsem, že se budeme bavit o držení hlavy a jejího vlivu na naši posturu.

Jak to vše souvisí s pánevním dnem, břišní stěnou, páteří, a ono to zdánlivě vypadalo jinak. Ale přitom jsme dostaly opravdu spoustu cenných rad. Ve vysílání se s vámi o ně podělím. Samozřejmě to bude inspirované, nikoli odpapouškované. Být na přednášce a mít možnost si s paní Clarou promluvit, je jako by se mě dotklo světlo, nebeské světlo. :-)

Hlava jako orgán. 

Hlava je řídícím orgánem, který čerpá data z těla. Dostává ta správná?

Být na přednášce a mít možnost si s ní promluvit, je jako by se mě dotklo světlo, nebeské světlo. :-)

Ve vysílání jsme se podívaly podle čeho se naše hlava řídí, co ji prospívá, co ji vyživuje, co ji unavuje, co ji uklidňuje....

Pusťte si vysílání a nechte se INspirovat. 

 

Buďte se mnou v živém kontaktu:

Sledujte můj YouTube a dejte ODEBÍRAT pravidelně vysílám a dělím se o rady, typy, návody i inspirace... ZDE

Přidejte se do FB skupiny: Pohybotéka | Smysluplná chůze | Pánevní dno | Břicho v celku | Dech ... ZDE

Jmenuji se Jolana Novotná – pohybová specialistka, zaměřuji se na DECH, funkční pánevní dno, scelování diastázy a chůzi. Kurz Smysluplné chůze propojuje všechny mé specializace, protože chůze je pro každého člověka nejuniverzálnější pohyb. Vytvořila jsem Pohybotéku, což je video knihovna všech mých online kurzů a lekcí pro zdraví celého těla. Jsem lektorka ve škole pánevního dna Renaty Sahani, absolventka fyzioterapeutické školy Spiraldynamik LEHRGANG BASIC, lektorka dechové školy Oxygen Advantage.

Jinak jsem obyčejná žena, která má nespočet talentů a zálib. Od zájmu o zdraví svého těla až po točení na hrnčířském kruhu, zahradničení, cestování. Nepovažuji se za sportovkyni, ale za milovnici funkčního pohybu. Žiju heslem „MÁM SE SKVĚLE VE SVÉM TĚLE“ a „Lépe cvičit než operovat".

Více o mě www.jolananovotna.cz, www.pohyboteka.cz - zde najdete i celou řadu dárků ZDARMA, vyzvedněte si je.

Reference: 

Joli děkuji, teď jsem doposlechla včerejší přednášku s tématem Hlava jako orgán. Wau, všechno snad řeším, proto v půli dne mám ticho a miluju přírodu. AHA, než přijdou všichni, hm nervové vlákna...opravdu když jsem v klidu , tak je to mnohem  lepší. Opravdu i když dělám jěště navíc e-shop a jiné věci, proto to tak trvá, prostě se naladit sebe, cítím tlak, s tím bojuji, učili mě to v dětství a já byla taková pohodářka a kliďas. Okolí to nedávalo. Tlačí a já ten tlak už nedávám, tlačí tak se ukaž, najednou to nedáváš, viď?....Ale jelikož jsem také energická, tak s tím bojuji. Odpočinek. No musíme se aspoň nějak online spojit. Měj se krásně a děkuji... Hanka