úvod blog Posilovací a erotické pomůcky

Posilovací a erotické pomůcky

pro pánevní dno v pohodě. Dostala jsi doporučení na nějakou posilovací pomůcku, abys dala své pánevní dno do pořádku, ale chceš si sama udělat vlastní názor, zda-li ji opravdu potřebuješ?

Ve FB skupině Pohybotéka | Smysluplná chůze | Pánevní dno | Břicho v celku | Dech | jsme měly 5 týdnů v duchu Co ANO, co NE pro pánevní dno v pohodě a z toho vyplynula zvědavost dozvědět se víc o  posilovacích a taky erotických pomůckách. Udělat si v tomto jasno. Některé ženy překvapilo, že i erotické pomůcky mohou pánevní dno přivést ke komplikacím.

Je to opravdu důležité téma, ve kterém se tápe a v zápalu touhy, jde selský rozum a vlastní intuice stranou.

Proto taky v kurzu Pánevní dno jako nové je tomu věnována celá jedna kapitola. Aby ženy věděly a pochopily o co jde a nevěšel jim někdo bulíky na nos. Však to známe, že? Je fakt užitečné mít nezávislé informace a pak se sama rozhodnout co ANO, co NE.

U lékařů dostanete nějaká doporučení, kamarádky něco radí. Něco se dočtete, něco se vám líbí, ale jak se v tom vyznat. Poslechni si část přednášky Posilovací a erotické pomůcky.

Během této části tě mimo jiné navedu k odpovědi proč si chceš nějakou pomůcku pořídit, k čemu ti má posloužit. Zda-li vůbec zrovna ty nějakou potřebuješ....

Celá víc jak 1,5 h přednáška Posilovací a erotické pomůcky: k objednání ZDE

  • Chceš získat zpět zdraví svého pánevního dna a pomůcky tě přitahují?
  • Navíc probudit, rozvinout rozkoš a potěšení v těle?

Pak přednáška Posilovací a erotické pomůcky ti rozhodně udělá jasno. Probraly jsme různé druhy venušiných kuliček, yoni vajíčka, závažíčka, vibrátory, elektro stimulátory pro potěšení a hlavně pro posilování pánevního dna.

V přenášce získáš přehled, které pomůcky jsou vhodné pro posilování, které pro potěšení a pro oživení rozkoše, jak a kdy je používat nebo nepoužívat, aby to k něčemu bylo. Které jsou jen reklamní trik. Zda-li je vůbec potřeba nějaké používat, nebo to jde i bez nich. Které ženě pomohou a které ne.

Uděláš si jasno v erotických pomůckách, které jsou bezpečné a které by ti časem naopak mohly způsobit další nechtěné trable, kdy po rozkoši bude nakonec VETA.

1,5 h nezávislých přehledů a praktických doporučení: Přednáška Posilovací a erotické pomůcky - ZDE

REFERENCE:

  • Ahoj Joli, včera jsem si poslechla část tvé přednášky, dnes budu pokračovat. I když erotické pomůcky nejsou moje hobby a Venušiny kuličky, co mám doma, jsem přestala používat, tvoje povídání mi otevřelo úplně novou perspektivu:-))) Pochopila jsem, že si potřebuju koupit ty volně svázané:-))) Jsem zvědavá, co dalšího se dovím z nepoznané oblasti. Znova ti píšu velké ocenění. Pro mě jsi mnohem inspirativnější a srozumitelnější než kdokoli jiný. Šířím tvoje vstupy mezi fyzioterapeutky u nás na oddělení:-)....
  • Ahoj Joli, děkuji za přednášku, byla pro mě hodně přínosná. Už vím, jak používat venušiny kuličky, pokukovala jsem nedávno na netu po yoni vajíčku a nevěděla, zda koupit a co s ním, ale teď už vím. Děkuju
  • Ahoj Joli, tak tohle jsem nečekala, netušila jsem, že erotické pomůcky mohou ovlivnit i funkci pánevního dna, ještě tak k lepšímu, ale že i obráceně? Tak to jsi mi otevřela oči. Děkuju
  • Posilovací a erotické pomůcky

  • Chceš své tělo poznat líp? Zaregistruj se na ZDARMA vysílání. Můžeš být se mnou živě, nebo si nechat poslat záznam. Registrace i vysílání jsou ZDARMA: ZDE

Jmenuji se Jolana Novotná – pohybová specialistka, zaměřuji se na DECH, funkční pánevní dno, scelování diastázy a chůzi. Kurz Smysluplné chůze propojuje všechny mé specializace, protože chůze je pro každého člověka nejuniverzálnější pohyb. Vytvořila jsem Pohybotéku, což je video knihovna všech mých online kurzů a lekcí pro zdraví celého těla. Jsem lektorka ve škole pánevního dna Renaty Sahani, absolventka fyzioterapeutické školy Spiraldynamik LEHRGANG BASIC, lektorka dechové školy Oxygen Advantage.

Jinak jsem obyčejná žena, která má nespočet talentů a zálib. Od zájmu o zdraví svého těla až po točení na hrnčířském kruhu, zahradničení, cestování. Nepovažuji se za sportovkyni, ale za milovnici funkčního pohybu. Žiju heslem „MÁM SE SKVĚLE VE SVÉM TĚLE“ a „Lépe cvičit než operovat".

Více o mě www.jolananovotna.cz, www.pohyboteka.cz - zde najdete i celou řadu dárků ZDARMA, vyzvedněte si je.

Buďte se mnou v živém kontaktu:

Sledujte můj YouTube a dejte ODEBÍRAT pravidelně vysílám a dělím se o rady, typy, návody i inspirace... ZDE

Přidejte se do FB skupiny: Pohybotéka | Smysluplná chůze | Pánevní dno | Břicho v celku | Dech ... ZDE