úvod blog Logo, má značka, můj život

Logo, má značka, můj život

Logo Jn používám už dlouho. Vzniklo spontánně, vlastně samo, napadlo mě v roce 2016. J - jako Jolana N - jako Novotná. Jolana je velké protože toto jméno je se mnou od narození. Novotná mám získané od manžela. 

Toto příjmení jsem přijala spolu se svým mužem. Vdala jsem se a vstoupila do rodu Novotných. Tím jsem přijala roli matky a získala ochranu celého pokolení Novotných. Porodila jsem tomuto rodu syna, který toto jméno a rod nese dál, a dceru, která je zatím i ona pod ochranou tohoto příjmení.

Jn - je psacím písmem. Je takové měkké, samý oblouček a jedno písmeno přechází v druhé, přesto má každé dostatek svého místa. J - je velké je se mnou déle, n - je malé je mladší a to malé n je takové hezky uzemněné, tak jako můj muž, zemitý, usazený ve své síle. Krásně mě objímá, chrání a dává mi pocit bezpečí, prostoru a domova. Kolečko, které vychází z n je otevřené, tak jako život. Nechává prostor pro nové, živé obzory, zážitky, zkušenosti pro tvorbu a cestu.

V roce 2018 k němu přibylo srdíčko. A bylo, jen tak přidané, volně levitující v prostoru. Proč srdíčko? Prostě to tak přišlo a napadlo mě to. Začalo mi logo Jn připadat holé a protože při loučení v podpisu každého mailu léta používám: S láskou a úsměvem, tak srdce byla jasná volba. Tvořím s láskou a s úsměvem.

V roce 2020 vznikla Pohybotéka. Nejprve to byla jen stránka, takové miminko, které roste docela rychle a nyní je to už velká slečna, která zraje v dospělou krásnou ženu. A opět spontánně vzniklo logo Pohybotéky - p - v srdci. Jak jinak, že? Vždyť Jolana Novotná tvoří ze svého srdce s láskou a úsměvem POHYBOTÉKU.

A tím se jemně proměnilo i logo Jn. Levitující srdce se usadilo, přijalo, zakomponovalo a stalo se součástí kruhu. Má tvorba s láskou a úsměvem je podporována mým mužem, celým jeho rodem. Má tvorba, kterou živým svou láskou je i výživou pro mě. Je v tom krásná vyváženost, dávám i dostávám zpět.

Tak to je příběh mého loga, mého jména, mé značky, mě….

Mějme se skvěle ve svém těle s láskou a úsměvem. Jolana-Joli Novotná

www.pohyboteka.cz - tvorba z mého srdce