úvod blog Vhled - Žena oslabuje muže

Vhled - Žena oslabuje muže

13.9.2018 - Vhled - Ženská antikoncepce. Hlavní mužskou podstatou je ochrana a ženskou je živit. Muž chrání ženu i před početím, muž rozhoduje, kdy budou děti, kdy bude tvorba, kdy bude výsledek, kdy bude potomek. Muž je tvořitelem venku, žena uvnitř. Žena přijímá a vyživuje. Žena je ve svém nitru a jen je, má vnitřní sílu, přitáhnout, inspirovat, měnit, tvořit svým vyzařováním, svým vnitřním pohybem, vnitřní vibrací.

Muž koná, dělá, tvoří na základě této vibrace, této inspirace, této síly. Pokud my ženy přebíráme na sebe mužské role, muže oslabujeme, bereme mu jeho sílu. Bereme-li antikoncepci, bereme muži jeho rozhodující sílu, muž pohodlní, není tvořitelem, rozhodovatelem, tím vykonavatelem, jeho síla slábne. Ale slábne i naše síla, děláme to, co není naší věcí, přebíráme zodpovědnost. A tady vyvstanou námitky, ale kdo potom ponese následky, my ženy. Tak se o sebe postarám a ochráním se sama.  

Pokud žena otěhotní, nevědomě, jakoby náhodou, kdy se to muži vymklo z ruky, selhal. On to na nevědomé úrovni v sobě cítí, selhal sám před sebou, jeho tvorba byla náhodná, neměl nad sebou kontrolu. Neochránil ženu, selhal, má výčitky svědomí, a podle toho potom koná. Utíká od toho, nebo se k tomu postaví čelem. Ať tak či tak v nitru si nese zprávu, selhal jsem. Neochránil.

Je cesta převzít na sebe tuto zodpovědnost, pomůže to muži, dospěje, uzdraví svou sebedůvěru? Muže to učí, že žena se postará sama a co to učí ženu? Není to náhodou příležitost pro ženu, odolat, neplést se muži do jeho rozhodování, je to velká škola odevzdání se dané situaci. Dovolit muži dozrát, pochopit, naučit. Je to jako s dětmi, pokud mu stále budeme zavazovat tkaničku u boty, tak se to samo nenaučí.

Ženská energie je vábivá, svádivá. Žena svádí muže svým kouzlem, na který on reaguje a koná. Žena jen svádí, vábí, září a tím koná nejvíc, co může, pak je žena ve svém energetickém poli a je zdravá. Spousta z nás to neumí, nevíme jak. Za mě: mít sílu odolat převzít zodpovědnost. Žena potřebuje nejprve rozpoznat co je její věc a co ne. A pak se starat o své.

Taková mi přišla zpráva, tak jsem ji napsala a zveřejnila.