úvod blog téma „Reference“

Reference

Kurz Záda v Pohodě - VDĚČNOSTI

Jsem ráda, že jste mi dovolily vás obohatit mým přístupem k Pohybu s láskou a úsměvem, jemností a ohleduplností k sobě. Jsem šťastná, že mi píšete své zážitky, a děkuji za všechny vaše postřehy a připomínky. Děkuji...

Přečíst celý článek

Reference - Diastáza - Břicho v celku

Téma diastázy je pro mě moc důležité a už při změně dechu a jeho směrování více "do zad" se cítím mnohem lépe a uvolněněji, najednou jako by moje břicho zapadlo na to správné místo a není tak balonové. Děkuji, budu cvičit dál a zítra snad zkouknu i lekci č. 2. .. Tak jsem už prošla i druhou lekcí a už praktikuji. Technika s "tričkem" je super, už to zapojuju do praxe s dětma, zatím se mi daří, tak snad mi to vydrží a nebudu zapomínat. Děkuju

Přečíst celý článek

Reference - Hrátky s dechem

...Dneska jsem si pustil Vaši přednášku znova, projel jsem si celý materiál, abych si to zapamatoval :) Stejně jako poprvé, své pocity bych nazval takto: - cítím se velmi uklidněně a uvolněně, je mi příjemně teplo, a na obličeji mám úsměv :) Děkuji mnohokrát, tyhle informace jsou pro mne k nezaplacení. Za poslední tři dny se kvalita mého života zvýšila na úroveň, kterou si již dávno nepamatuji.

Přečíst celý článek

Udělám vám vložky na míru

Před pár dny mi přišel dopis, který jsem se rozhodla zveřejnit – samozřejmě se souhlasem odesílatelky.
Milá Jolano, přeji pěkný pozdní večer, 
sáhnu do minulosti, kdy mi bylo krásných padesát a objevily se halluxy...

Přečíst celý článek

Radosti a strasti v pánevní oblasti 1

Dnes se s vámi jdu podělit o několik radostných úspěchů. V současné době mám klientku, které je 85 let. Má nepříjemné obtíže v pánevní oblasti, začalo to prolapsem dělohy, přidal se i prolaps střev do pochvy, je po operaci kdy ji byla odejmuta děloha a další úpravy, ovšem stav se nezlepšil.

Přečíst celý článek

Rodinný kurz pánevního dna - z pohledu absolventek

Pánevní dno pojaté jako rodinný kurz byl jeden z nejintenzivnějších zážitků, co jsem na kurzech zažila. Už jen to, že jsme se sešly všechny ženy z rodiny – matky, dcery, babičky, tety, sestřenice, sestry – bylo emočně zajímavé. Získala jsem nejen skvělé a smysluplné informace o fungovaní mého pánevního dna v mém životě, ale především začala jsem díky tomuto setkání pracovat na svých blocích a traumatech ohledně intimity. Když vzájemně nasáváte tu atmosféru žen, které tak moc dobře znáte a přitom zjistíte, jak moc se neznáte, když se začnou otevírat svým tématům. Započne léčivý proces, který proudí celou generací rodiny. 

Přečíst celý článek

Zkušenosti, zážitky žen po kurzu Diastáza

Přečtete si zkušenosti žen, které se mnou absolvovaly kurz nebo individuální lekce Diastáza. Co se jim v životě změnilo? Jaké zážitky z kurzu měly? Bylo jim to k něčemu? Všem vám moc děkuji, za to že, jste si udělali čas a napsal mi své postřehy. Vím, jak je přínosné si přečíst zážitky ostatních, proto si velmi cením otevřenosti autorek. Děkuji nejen za sebe, ale i za všechny a čtenářky. 

Přečíst celý článek

Zkušenosti lidí po kurzu Vbočeného palce a spadlé příčné klenby nohy

Přečtete si zkušenosti lidí, kteří se mnou absolvovaly kurz vbočeného palce a spadlé příčné klenby nohy. Co se jim v životě změnilo? Jaké zážitky z kurzu měly? Bylo jim to k něčemu? Záměrně jsem ponechala i zkušenosti lidí, kterým se až tak nedaří, nemají dost vnitřní motivace ke změně nebo prostě jiné své důvody. Všem vám moc děkuji, za to že, jste si udělali čas a napsal mi své postřehy. Vím, jak je přínosné si přečíst zážitky ostatních, proto si velmi cením otevřenosti autorek i autorů. Všem vám děkuji i za všechny čtenáře a čtenářky. 

Přečíst celý článek

Příběhy žen po kurzu pánevního dna

Zkušenosti, zážitky, úspěchy i neúspěchy, radosti i strasti žen, které se mnou absolvovaly kurz pánevního dna metodou 3x3. Co se jim v životě změnilo? Co se o sobě dozvěděly? Jaké zážitky z kurzu měly? Bylo jim to k něčemu? Záměrně jsem ponechala i zprávy žen, kterým se až tak nedaří, nemají dost vnitřní motivace ke změně nebo prostě jiné své důvody. Všem ženám moc děkuji, za to že si udělaly čas a napsaly mi své postřehy. Vím, jak je potěšující a lákavé si přečíst zážitky ostatních, proto si velmi cením otevřenosti autorek. Všem vám ženy děkuji i za všechny čtenářky. 

Přečíst celý článek