úvod blog Rýma za 300 Kč

Rýma za 300 Kč

Vysílání ZDARMA dělám už víc jak 2 roky. Sdílím, šířím, své zkušenosti. Někdy směle, někdy méně. Ale tohle se mi stalo poprvé.

Z ničehož nic mi přišlo na účet 300 Kč od úplně cizího muže. Za co? K čemu to mám přiradit? Co si chtěl koupit. Za 300 Kč zrovna nic nenabízím. Nebo se uklikl a není to moje? Dumám nad tím a lovím v objednávkách nějakou indícii, ale nic nenacházím.

A pak se mrknu do mailu a tam najdu objasnění záhady.

Dobrý den paní Novotná,

asi před čtrnácti dny jsem měl silnou rýmu, ucpaný nos a dutiny.  V noci jsem moc nespal. Takovou rýmu jsem snad nikdy před tím neměl. Už to trvalo asi týden a nezlepšovalo se to, zrovna byl víkend a já zvažoval, jestli si nemám zajít na pohotovost pro nějaké léky. Při tom jsem ještě brouzdal na internetu a hledal nějaké informace a rady jak si pomoct sám a při tom jsem narazil na Vaše video na youtube, ve kterém popisujete, jak si pomoct při ucpaných dutinách. Takže jsem si udělal masáž dutin podle Vašich pokynů a pak jsem začal mručet a naklánět hlavu ze strany na stranu a najednou mi v čele zapraskalo a spustila se mi rýma, takže jsem smrkal a smrkal a dutiny a nos se mi krásně uvolnily a v noci už jsem zase mohl spát.

Tímto Vám chci poděkovat za Vaše video, které mi úžasně pomohlo od ucpaných dutin. Jako poděkování Vám posílám na účet co máte na vašich webových stránkách 300,- Kč ať si můžete koupit třeba čokoládu. 

S přátelským pozdravem Zdeněk Sláma.

Po dočtení mám slzy v očích. Jsem dojatá a zároveň zaplavená vděčností za to, že to co dělám má smysl. Vděčností, že mé rady pomáhají. Vděčností, že i když jsou má vysílání ZDARMA, že někomu stojí za to najít můj web, vyhledat tam číslo účtu, poslat mi peníze, které jsem po nikom nežádala... Řeknete si 300 Kč, ale já jsem z toho jako fakt na větvi. No řekněte, kdy jste něco podobného udělali vy? Kdy jste někomu jen tak poslali jako projev vděčnosti nějaké peníze. Prostě jen tak, že se vám nějaké video líbilo, pomohlo. Budu upřímná, ani já ne. A tak jsem se zamyslela nad svou štědrostí a vyhodnotila, že i má vysílání jsou štědrostí, kterou rozdávám. Takže děkuju pane Zdeňku za vaši štědrost a také inspirující lekci.  

Pobavil mě dovětek: Kupte si za ní třeba čokoládu. Tu jsem si teda nekoupila, ale hned druhý den jsem měla individuálku s mladou těhotnou ženou samoživitelkou s trápením v PÁNEVNÍM DNĚ a tak jsem jí věnovala těch 300 Kč jako slevu na individuální lekci. Pověděla jsem jí o panu Zdeňkovi, že to je dárek od něj pro ní. Ona byla překvapená a já spokojená. Pošli to dál....

DĚKUJU

  • Pravidelná živá vysílání Pohyb-IN-ky, ve kterých dávám další rady pro pohodu nejen těla. Vysílání jsou ZDARMA. Registrace: ZDE

Buďte se mnou v živém kontaktu:

Sledujte můj YouTube a dejte ODEBÍRAT pravidelně vysílám a dělím se o rady, typy, návody i inspirace... ZDE

Přidejte se do FB skupiny: Pohybotéka | Smysluplná chůze | Pánevní dno | Břicho v celku | Dech ... ZDE

Jmenuji se Jolana Novotná – pohybová specialistka, zaměřuji se na DECH, funkční pánevní dno, scelování diastázy a chůzi. Kurz Smysluplné chůze propojuje všechny mé specializace, protože chůze je pro každého člověka nejuniverzálnější pohyb. Vytvořila jsem Pohybotéku, což je video knihovna všech mých online kurzů a lekcí pro zdraví celého těla. Jsem lektorka ve škole pánevního dna Renaty Sahani, absolventka  švýcarského pedagogicko-pohybového konceptu Spiraldynamik® Basic LEHRGANG BASIC, lektorka dechové školy Oxygen Advantage®.

Jinak jsem obyčejná žena, která má nespočet talentů a zálib. Od zájmu o zdraví svého těla až po točení na hrnčířském kruhu, zahradničení, cestování. Nepovažuji se za sportovkyni, ale za milovnici funkčního pohybu. Žiju heslem „MÁM SE SKVĚLE VE SVÉM TĚLE“ a „Lépe cvičit než operovat".

Více o mě www.jolananovotna.cz, www.pohyboteka.cz - zde najdete i celou řadu dárků ZDARMA, vyzvedněte si je.