úvod blog téma „video - co poslouchám u vaření“

Blog Jolana Novotná
... v poslední době dost pracuji na svém psaní. :)

Články na téma „video - co poslouchám u vaření“

Dr. Bruce Lipton, Nová věda - Tělo - Mysl - Duch

Pro mě ujištění, že za vším je naše mysl, což není výmluva, ale právě naopak možnost. Pan doktor říká: zkoumám buňky víc než 50 let, mám spoustu svých vlastních důkazů jak a co ovlivňuje buňku. A za vším stojí naše vnitřní prostředí - krev, ve které buňky jsou. Jaká je krev - prostředí, takové se rodí buňky, zdravé či nikoli. Co ovlivňuje krev? Strava? Čistý vzduch? 

Přečíst celý článek

Funkce receptorů a ligandů během meditace - MUDr. Jan Šula a Jaroslav Dušek

Nervový systém a imunitní systém je jedno a totéž, nikoli anatomicky, ale funkčně říká na vysvětlenou zázračného uzdravení Clemense Kubyho Jan Šula. Za mě: Přijde mi, že jsou ty přednášky čím dál lepší, jasnější a srozumitelnější a použitelnější. Ján si odnáším: žehnat jídlu možná proto že u toho vařím? :-) A samozřejmě spoustu dalšího. 

Přečíst celý článek

Nemoc začíná v hlavě - MUDr. Jarmila Klímová

Přednáška MUDr. Jarmily Klímové pro studenty i absolventy VŠE. Paní doktorka polopaticky a důkazně vysvětluje jak naše rozpoložení, naše názory, naše předsudky, návyky, zvyky, ovlivňují naše buňky v těle a ty jsou buď nemocné nebo zdravé. Vyvrací všeobecný názor o dědičných chorobách. Dědičné choroby dokonce vyjmenovala. 

Přečíst celý článek