úvod blog Slunovratový čas v mé realitě

Slunovratový čas v mé realitě

Podělím se s vámi o můj Slunovratový příběh. Uvědomění, pochopení vděčnosti i pohybu. Vždyť Pohybotéka. Protože pohyb je život, tedy pokud směřuje k pochopení a poučení.

Slunovratový magický čas v realitě a za pochodu u mě.

Malování domu, úklid, dokončování vchodu do obchodu, včera vítr otevřel střechu, abychom se podívali skrz krovy do nebe a prosvětlil přirozeným světlem půdu. Dnes už je tam zase tma. Co mělo být viděno, bylo ukázáno a profouknuto.

Děkuju mému muži za duchapřítomnost a nápad zavolat hasiče. Dostal příležitost si udělat rekvalifikaci na pokrývače. Je borec. Děkuji Hasičům z Nového Bydžova i z Hradce Králové, že manželovi pomohli zabezpečit střechu. 

V neděli jsem na Slunovratové oslavě s ženami vylosovala karty: Očista a Rozkvět. A dnes v úterý, v čase Slunovratu, jsem k tomu vytáhla kartu: Přirozený úspěch. 

Uvědomila jsem si, že z určitého pohledu se očesaná střecha může zdát, jako tragédie, ale způsob opravy střechy probíhal vlastně snadno. Měli jsme všechno k dispozici. Náhradní tašky, pomocníky, mechaniku, nikomu jinému se v tom čase nic nestalo, tak i hasiči měli čas. Vše probíhalo v příjemné vzájemné spolupráci. A za to děkuju. 

Všechny zkušenosti mě naplňují vděčností. Za pomoc, za nápady, za laskavý průběh, za naslouchání, za zastavení a porozumění dění, za klid, za rozvahu, za ochotu, za tvořivost, za péči, za pochopení...

  • Přeji i vám prosvětlený-osvětlený, pochopený, SLUNCEM = mužskou (jangovou) silou, disciplínou i láskou, akcí i odpočinkem podpořený čas. Ať je i váš pohyb plynulý, pochopeně obohacující, rozvíjející. 

S láskou a úsměvem Joli

Joli

Podrobnější význam karet:

Já mám jasno, co vy? Mějme se skvěle ve svém těle s láskou a úsměvem.....

Jmenuji se Jolana Novotná – pohybová specialistka, zaměřuji se na DECH, funkční pánevní dno, scelování diastázy a chůzi. Kurz Smysluplné chůze propojuje všechny mé specializace, protože chůze je pro každého člověka nejuniverzálnější pohyb. Vytvořila jsem Pohybotéku, což je video knihovna všech mých online kurzů a lekcí pro zdraví celého těla. Jsem lektorka ve škole pánevního dna Renaty Sahani, absolventka fyzioterapeutické školy Spiraldynamik LEHRGANG BASIC, lektorka dechové školy Oxygen Advantage.

Jinak jsem obyčejná žena, která má nespočet talentů a zálib. Od zájmu o zdraví svého těla až po točení na hrnčířském kruhu, zahradničení, cestování. Nepovažuji se za sportovkyni, ale za milovnici funkčního pohybu. Žiju heslem „MÁM SE SKVĚLE VE SVÉM TĚLE“ a „Lépe cvičit než operovat".

Více o mě www.jolananovotna.cz, www.pohyboteka.cz - zde najdete i celou řadu dárků ZDARMA, vyzvedněte si je.

Buďte se mnou v živém kontaktu:

Sledujte můj YouTube a dejte ODEBÍRAT pravidelně vysílám a dělím se o rady, typy, návody i inspirace... ZDE

Přidejte se do FB skupiny: Pohybotéka | Smysluplná chůze | Pánevní dno | Břicho v celku | Dech ... ZDE