úvod blog Český rozhlas - rádio poradna - Diastáza

Český rozhlas - rádio poradna - Diastáza

Moje poprvé. Byla jsem pozvaná do rádia, abych dala pár rad k tématu diastáza. Nevěděla jsem co mě čeká. A tak moje příprava vypadala následovně....

Všechno co se nám děje poprvé, co zažíváme poprvé, tak se nám tento zážitek obtiskuje do těla jako šablona. A protože toto bylo moje poprvé, tak jsem si na přípravě dala záležet. 

Zameditovala jsem si a tvořila představu jaké to bude. Zřetelně jsem si představovala, že všichni okolo budou milí, vstřícní, laskaví, chápající, mě nápomocní. Já se budu cítit spokojeně, budu v klidu a odpovědi na otázky odpovím hravě. 

Skoro všechno vyšlo tak jak jsem si naplánovala. Jen to zůstat v klidu se během rozhovoru trochu houpalo. Chvílema jsem v klidu byla, chvílema ne :-) Ještě mám prostor pro zdokonalování. :-)

Věděli jste, že nás můžete i vidět během vysílání? Já ne. Myslela jsem si, že v rádiu nás nikdo nevidí a oni nás normálně sledují a vysílají to ven. Ještě, že jsem se namalovala umyla si vlasy. :-) ... takhle to tam vypadá.

  • 9. 5. 2023 budu opět hostem v živém vysílání v českém rozhlase Hradec Králové tentokrát s tématem Smysluplná chůze, když si pustíte vysílání živě na mobilu nebo počítači, tak nás zároveň při natáčení můžete i vidět. 

Záznam si pustťe: ZDE

Tento vstup byl celkem krátký, pokud vás zajímá víc, poslechněte si: Diastáza, rozestup břišních svalů

Jmenuji se Jolana Novotná – pohybová specialistka, zaměřuji se na DECH, funkční pánevní dno, scelování diastázy a chůzi. Kurz Smysluplné chůze propojuje všechny mé specializace, protože chůze je pro každého člověka nejuniverzálnější pohyb. Vytvořila jsem Pohybotéku, což je video knihovna všech mých online kurzů a lekcí pro zdraví celého těla. Jsem lektorka ve škole pánevního dna Renaty Sahani, absolventka fyzioterapeutické školy Spiraldynamik LEHRGANG BASIC, lektorka dechové školy Oxygen Advantage.

Jinak jsem obyčejná žena, která má nespočet talentů a zálib. Od zájmu o zdraví svého těla až po točení na hrnčířském kruhu, zahradničení, cestování. Nepovažuji se za sportovkyni, ale za milovnici funkčního pohybu. Žiju heslem „MÁM SE SKVĚLE VE SVÉM TĚLE“ a „Lépe cvičit než operovat".

Více o mě www.jolananovotna.cz, www.pohyboteka.cz - zde najdete i celou řadu dárků ZDARMA, vyzvedněte si je.

Buďte se mnou v živém kontaktu:

Sledujte můj YouTube a dejte ODEBÍRAT pravidelně vysílám a dělím se o rady, typy, návody i inspirace... ZDE

Přidejte se do FB skupiny: Pohybotéka | Smysluplná chůze | Pánevní dno | Břicho v celku | Dech ... ZDE