úvod blog Pohybotéka je jako....

Pohybotéka je jako....

Máte taky rádi PIVOŇKY? 

Když jsem tvořila web POHYBOTÉKU, grafička se mě zeptala: co by tam mělo být? Hned mi bylo jasné: květiny. A proč zrovna Pivoňky? čtěte dál....

Na dotaz, jaké květiny máte ráda? Jsem bez váhání odpověděla PIVOŇKY. Miluju pivoňky už léta, mám několik keříků na zahradě. Vloni se k nim přidaly ještě hortenzie a tak jsem si jich taky hned několik zasadila.

Na jaře kvetou pivoňky a na podzim hortenzie. Krásně se to doplňuje.

Proto pivoňka je průvodním obrázkem v Pohybotéce.

Co se mi na pivoňkách tak líbí?

  • Ráda se jich dotýkám,
  • voním si k nim,
  • dívám se a kochám.
  • A přitom obdivuji tu krásu, jemnost, plnost, sytost, křehkost, sílu.

Už jen pohled na ně mě rozněžňuje, zjemňuje, ale zároveň ve mě vzbuzuje sílu, odvahu, stabilitu a vrací mě to k lásce, jemnosti, klidu a pohodě

Všimli jste si, že pivoňka má okvětní lístky takové pevné?

Připadá mi, že všechna ta Pivoňková esence se na mě přenáší a já ji pak přenáším i do všech cvičebních lekcí i kurzů: Smysluplného pohybu, pánevního dna, scelování diastázy, Pilates i Smysluplné chůze.

Dotýkám se vás jemně, přenáším na vás pohodu a klid, což je základ k uzdravování. A v tomto rozpoložení trénujeme pevnost, jemnost, stabilitu, pružnost i krásu v celém těle.

Proto pivoňka na mém webu POHYBOTÉKA.

Mrkněte se na něj, najdete tam spoustu dárků: testů, pohybových lekcí, rad a inspirací, které nesou pivoňkovou esenci: jemnost i sílu. Cesta k nim: ZDE

Lekce tvořím s láskou a úsměvem a s víc jak 35 letou praxí.

Taky máte rádi PIVOŇKY? A proč? Podělte se se mnou v komentáři u videa

Video najdete: ZDE

PS: ve videu pivoňky z mé zahrádky.

Jmenuji se Jolana Novotná – pohybová specialistka, zaměřuji se na DECH, funkční pánevní dno, scelování diastázy a chůzi. Kurz Smysluplné chůze propojuje všechny mé specializace, protože chůze je pro každého člověka nejuniverzálnější pohyb. Vytvořila jsem Pohybotéku, což je video knihovna všech mých online kurzů a lekcí pro zdraví celého těla. Jsem lektorka ve škole pánevního dna Renaty Sahani, absolventka fyzioterapeutické školy Spiraldynamik LEHRGANG BASIC, lektorka dechové školy Oxygen Advantage.

Jinak jsem obyčejná žena, která má nespočet talentů a zálib. Od zájmu o zdraví svého těla až po točení na hrnčířském kruhu, zahradničení, cestování. Nepovažuji se za sportovkyni, ale za milovnici funkčního pohybu. Žiju heslem „MÁM SE SKVĚLE VE SVÉM TĚLE“ a „Lépe cvičit než operovat".

Více o mě www.jolananovotna.cz, www.pohyboteka.cz

Buďte se mnou v živém kontaktu:

Sledujte můj YouTube a dejte ODEBÍRAT pravidelně vysílám a dělím se o rady, typy, návody i inspirace... ZDE

Přidejte se do FB skupiny: Pohybotéka | Smysluplná chůze | Pánevní dno | Břicho v celku | Dech ... ZDE