úvod blog Nikdy není pozdě

Nikdy není pozdě

Zaujala jsem Hradeckou DRBNU. Udělala se mnou rozhovor. Redaktorka Katka ze mě nenápadně vytáhla různé intimnosti a čas s ní plynul jak voda.  

Když mi zavolala a říkala, že můj příběh zařadí do kategorie (Ne)obyčejných, tak to mě překvapilo.

Bavily jsme odkud vlastně pocházím, proč jsem přestala se závodním tancováním, co mě přimělo věnovat se kurzům pánevního dna, scelování diastázy a proč mám 3 školy Pilates. Taky jí zajímalo, jak a proč to všechno kloubím s unikátní dechovou metodou Oxygen Advantage. Celý článek si přečtěte: ZDE

 Pravidelně vysílám živě, dávám další rady pro pohodu těla. Vysílání jsou ZDARMA: Buďte se mnou živě, nebo si nechte poslat záznam: ZDE

Buďte se mnou v živém kontaktu:

Sledujte můj YouTube a dejte ODEBÍRAT pravidelně vysílám a dělím se o rady, typy, návody i inspirace... ZDE

Přidejte se do FB skupiny: Pohybotéka | Smysluplná chůze | Pánevní dno | Břicho v celku | Dech ... ZDE

Jmenuji se Jolana Novotná – pohybová specialistka, zaměřuji se na DECH, funkční pánevní dno, scelování diastázy a chůzi. Hradec Králové a Nový Bydžov je mojí stálicí kde vedu pravidelné kurzy Pilates. Nově nyní i online.

Kurz Smysluplné chůze propojuje všechny mé specializace, protože chůze je pro každého člověka nejuniverzálnější pohyb. Vytvořila jsem Pohybotéku, což je video knihovna všech mých online kurzů a lekcí pro zdraví celého těla. Jsem lektorka ve škole pánevního dna Renaty Sahani, absolventka fyzioterapeutické školy Spiraldynamik LEHRGANG BASIC, lektorka dechové školy Oxygen Advantage.

Jinak jsem obyčejná žena, která má nespočet talentů a zálib. Od zájmu o zdraví svého těla až po točení na hrnčířském kruhu, zahradničení, cestování. Nepovažuji se za sportovkyni, ale za milovnici funkčního pohybu. Žiju heslem „MÁM SE SKVĚLE VE SVÉM TĚLE“ a „Lépe cvičit než operovat".

Více o mě www.jolananovotna.cz, www.pohyboteka.cz - zde najdete i celou řadu dárků ZDARMA, vyzvedněte si je.