úvod blog Clemens Kuby - setkání po 6 letech

Clemens Kuby - setkání po 6 letech

Osobně jsem se s panem Clemensem Kubym potkala v roce 2017, kdy jsem byla na jeho kurzu. Prošla jsem výukou Kubyho metody, tehdy se ještě jmenovala Mental healing. 

Naučil mě jeho způsob duševního psaní, který praktikuji dodnes nejen na sobě, ale využívám ho pro své klienty.

Znáte tohoto muže? Znáte jeho příběh? Sám před lety odmítl invalidní vozík a silou vlastní vůle se uzdravil z příčného ochrnutí. Pádem ze střechy si rozdrtil 2. bederní obratel a dodnes nemá 2 cm míchy. Uzdravil se bez operace, pouze cvičením a změnou svého myšlení.

Clemens říká že: „V rámci mentálního léčení to se svým vlastním projektem dokážete také. Stačí jen učinit zásadní životní rozhodnutí: Chci být zdravý! Pomocí metody, kterou nazývám duševní psaní, si můžete sami vytyčit svůj vlastní scénář pro novou životní skutečnost a svým životem ho potom opravdu naplnit.“

Clemens naučil i mě přepisovat své bolavé příběhy.

Poprvé mi potvrdil, že každý je toho schopen, že každý se může stát svým vlastním terapeutem a že je to dokonce žádoucí. Patří to do kategorie sebepéče, sebe uzdravování.

A já to šířím s láskou a vděčností dál. Zařazuji do kurzů Pánevního dna a lehce vnáším i do Pilates. Každý týden dávám inspirace na svém YouTube Jolana Novotná.

Kubyho metoda žije i v mých kurzech.

Když jsem se dozvěděla, že bude Clemens hostem na festivalu Uvědomění, ale pouze 15.10.2023 v Praze, tak i když bude festival i v Hradci Králové, tak Praha byla jasná volba.

Festival byl báječný, jedna větší osobnost vedle druhé, přesto pan Kuby byl pro mě srdeční záležitost.

Na festivalu Uvědomění jsme dostali dárek. Možnost shlédnou jeho film Léčení - zázrak v nás, pokud jste dočetli až sem, shlédněte ho taky. Klikněte, zadejte svůj mail a obdržíte odkaz na film: ZDE

Buďte se mnou v živém kontaktu:

Sledujte můj YouTube a dejte ODEBÍRAT pravidelně vysílám a dělím se o rady, typy, návody i inspirace... ZDE

Přidejte se do FB skupiny: Pohybotéka | Smysluplná chůze | Pánevní dno | Břicho v celku | Dech ... ZDE

Jmenuji se Jolana Novotná – pohybová specialistka, zaměřuji se na DECH, funkční pánevní dno, scelování diastázy a chůzi. Kurz Smysluplné chůze propojuje všechny mé specializace, protože chůze je pro každého člověka nejuniverzálnější pohyb. Vytvořila jsem Pohybotéku, což je video knihovna všech mých online kurzů a lekcí pro zdraví celého těla. Jsem lektorka ve škole pánevního dna Renaty Sahani, absolventka fyzioterapeutické školy Spiraldynamik LEHRGANG BASIC, lektorka dechové školy Oxygen Advantage.

Jinak jsem obyčejná žena, která má nespočet talentů a zálib. Od zájmu o zdraví svého těla až po točení na hrnčířském kruhu, zahradničení, cestování. Nepovažuji se za sportovkyni, ale za milovnici funkčního pohybu. Žiju heslem „MÁM SE SKVĚLE VE SVÉM TĚLE“ a „Lépe cvičit než operovat".

Více o mě www.jolananovotna.cz, www.pohyboteka.cz - zde najdete i celou řadu dárků ZDARMA, vyzvedněte si je.