úvod blog Dej CHŮZI šanci - 1. rada pro vaše procházky

Dej CHŮZI šanci - 1. rada pro vaše procházky

Chůze je nejdokonalejší pohyb pro naše tělo. Můžeme při ní aktivovat pánevní dno, scelovat břišní stěnu, tvořit prostor pro plotýnky. Taky  vracet zdraví nohám (eliminovat vbočené palce, spadlé příčné klenby...).

Ale má to samozřejmě určitá specifika. Potřebujeme k tomu naše tělo nastavit. Znovu propojit svalová zřetězení, ve kterých jsme dříve fungovaly. Protože domnívat se, že když začnu "chodit" a budu své tělo používat tak jako doposud a očekávat, že nový výsledek. Tak to je bláhové. 

Pojď se mnou objevovat své tělo a Dej chůzi šanci, aby ti pomohla dostat do kondice pánevní dno, břišní stěnu i záda.

1.rada je: Prozkoumej svůj nádech....

Vyzvedni si další rady pro tvé procházky ZDE: Dej CHŮZI šanci 

Sdílej, šiř, pošli svým kamarádkám.... Ať i ony mohou využít své procházky pro zdraví svého těla. 

Jmenuji se Jolana Novotná – pohybová specialistka, zaměřuji se na DECH, funkční pánevní dno, scelování diastázy a chůzi. Kurz Smysluplné chůze propojuje všechny mé specializace, protože chůze je pro každého člověka nejuniverzálnější pohyb. Vytvořila jsem Pohybotéku, což je video knihovna všech mých online kurzů a lekcí pro zdraví celého těla. Jsem lektorka ve škole pánevního dna Renaty Sahani, absolventka fyzioterapeutické školy Spiraldynamik LEHRGANG BASIC, lektorka dechové školy Oxygen Advantage.

Jinak jsem obyčejná žena, která má nespočet talentů a zálib. Od zájmu o zdraví svého těla až po točení na hrnčířském kruhu, zahradničení, cestování. Nepovažuji se za sportovkyni, ale za milovnici funkčního pohybu. Žiju heslem „MÁM SE SKVĚLE VE SVÉM TĚLE“ a „Lépe cvičit než operovat".

Více o mě www.jolananovotna.cz, www.pohyboteka.cz - zde najdete i celou řadu dárků ZDARMA, vyzvedněte si je.