úvod blog 22. Pohyb(IN)ky - STOP přetěžování pánevního dna

22. Pohyb(IN)ky - STOP přetěžování pánevního dna

V tomto vysílání ti prozradím co dělá většina žen během dne se svým pánevním dnem a přitom ho zbytečně přetěžuje. Možná tě ani ve snu nenapadlo, že své pánevní dno během dne zrovna tímhle přetěžuješ. 

Pusť si video a poznej jestli to není náhodou i tvůj zvyk.

Včera jsem měla náročný den a místo vysílání bych raději zalezla a byla sama. Dokonce jsem koketovala s myšlenkou, že vysílání zruším. Ale nakonec jsem to neudělala a do vysílání šla. Ale před vysíláním jsem si řekla, nebudu nic hrát, budu svá, užiju si to a bude mi dobře.

A díky vám všem, které jste včera na vysílání byly a komunikovaly se mnou, odpovídaly na mé otázky, byly jste přítomné, tak jste mi pomohly. Úplně jsem cítila jak z vás ke mě proudila síla, která mě sytila a dolejvala mízu do žil. Doufám, že i vám je dnes dobře a máte se skvěle ve svém těle.

Děkuju, děkuju, děkuju. Těším se na vás opět živě příště.

"KDYŽ SE TĚLO STÁVÁ DOMOVEM KDE JE VÁM DOBŘE"

Vítejte na cestě ke zdraví, pohodě i kondici celého těla s online kurzem Pilates: KLIKNI

Buďte se mnou v živém kontaktu:

Sledujte můj YouTube a dejte ODEBÍRAT pravidelně vysílám a dělím se o rady, typy, návody i inspirace... ZDE

Přidejte se do FB skupiny: Pohybotéka | Smysluplná chůze | Pánevní dno | Břicho v celku | Dech ... ZDE

Jmenuji se Jolana Novotná – pohybová specialistka, zaměřuji se na DECH, funkční pánevní dno, scelování diastázy a chůzi. Kurz Smysluplné chůze propojuje všechny mé specializace, protože chůze je pro každého člověka nejuniverzálnější pohyb. Vytvořila jsem Pohybotéku, což je video knihovna všech mých online kurzů a lekcí pro zdraví celého těla. Jsem lektorka ve škole pánevního dna Renaty Sahani, absolventka  švýcarského pedagogicko-pohybového konceptu Spiraldynamik® Basic LEHRGANG BASIC, lektorka dechové školy Oxygen Advantage®.

Jinak jsem obyčejná žena, která má nespočet talentů a zálib. Od zájmu o zdraví svého těla až po točení na hrnčířském kruhu, zahradničení, cestování. Nepovažuji se za sportovkyni, ale za milovnici funkčního pohybu. Žiju heslem „MÁM SE SKVĚLE VE SVÉM TĚLE“ a „Lépe cvičit než operovat".

Více o mě www.jolananovotna.cz, www.pohyboteka.cz - zde najdete i celou řadu dárků ZDARMA, vyzvedněte si je.