úvod blog Užíváme si pohyb venku

Užíváme si pohyb venku

Cvičení venku pod širým nebem je balzám na tělo i duši, zapadající slunko nás jemně prohřívá, tráva hladí a mírně šimrá do chodidel, stromy šumí a okolo je klid a pohoda, která se každým nádech vlévá i do nás, prostě krása krásoucí. 

Ulevit mysli, osvěžit se pohybem v přírodě je přeci tak krásný čas teď v létě. V NB nepravidelně se mnou, nebo Bc. Anetou Soukupovou. 

Tento nápad přišel v roce 2017 a stalo se z toho už pravidlo.

Cvičit s námi mohou chodit i vaše děti, které mají dostatek prostoru pro své dovádění, tedy pokud víte, že budete mít klid na cvičení, a nebo jak uznáte za vhodné.

Ještě dnes se mi vybavují zážitky z první lekce, která byla před lety a stále se to opakuje a nepřestává mě to bavit. Zapadající slunko nás jemně ozařuje, tráva hladí a mírně šimrá do chodidel, oblázky masírují a stimulují akupresurní body, stromy šumí a okolo je klid a pohoda, která se každým nádechem vlévá i do nás, prostě krása krásoucí.

Cvičení venku pod širým nebem je balzám na tělo i duši a to doslova. Pokaždé si už na místě říkáme, jaká je to krása a pak mi i další ženy píší, jak se jim po cvičení udělalo tááák dobře. Mě totiž taky. Je to tam totiž takové kouzelné J. Děkuji Lenko Holásková za inspiraci cvičit venku.

Chcete se přidat? Sledujte tuto stránku: Přehled kurzů

 

 

Těšíme se na vás Joli a Anetka

Přihlášky na cvičení v NB: Letní cvíčo v zahradě MŠ Palackého