úvod blog RUCE vzhůru

RUCE vzhůru

Užívej své tělo chytře! Chceš si něco vzít z horních poliček, zvedneš ruku... Ha! Jakpak to děláš? Trápíš svou páteř nebo jí prospíváš?

Užívej své tělo chytře! Zvedání rukou je pro náš lymfatický systém potřeba. Ovšem také záleží JAKÝM způsobem. Ať seš malá nebo velká, když si potřebuješ podat něco z horních poliček, fakt si všimni jak to děláš.

  • Pokud se snažíš natáhnout seč to jde, tak tvá krční páteř, ramena, a časem i bederní páteř opravdu nebude šťastná. Mrkni na video, ukážu ti jak na to.

Užívej tělo chytře a přestaň se ničit, když i v kuchyni můžeš "cvičit".

Bude ti líp uvidíš !!!! Tvé tělo ti děkuje.....

Jo a napiš mi do komentáře k videu, jak to děláš ty. Jsem zvědavá na tvůj způsob :-)

Jmenuji se Jolana Novotná – pohybová specialistka, zaměřuji se na DECH, funkční pánevní dno, scelování diastázy a chůzi. Kurz Smysluplné chůze propojuje všechny mé specializace, protože chůze je pro každého člověka nejuniverzálnější pohyb. Vytvořila jsem Pohybotéku, což je video knihovna všech mých online kurzů a lekcí pro zdraví celého těla. Jsem lektorka ve škole pánevního dna Renaty Sahani, absolventka fyzioterapeutické školy Spiraldynamik LEHRGANG BASIC, lektorka dechové školy Oxygen Advantage.

Jinak jsem obyčejná žena, která má nespočet talentů a zálib. Od zájmu o zdraví svého těla až po točení na hrnčířském kruhu, zahradničení, cestování. Nepovažuji se za sportovkyni, ale za milovnici funkčního pohybu. Žiju heslem „MÁM SE SKVĚLE VE SVÉM TĚLE“ a „Lépe cvičit než operovat".

Více o mě www.jolananovotna.cz, www.pohyboteka.cz - zde najdete i celou řadu dárků ZDARMA, vyzvedněte si je.

Buďte se mnou v živém kontaktu:

Sledujte můj YouTube a dejte ODEBÍRAT pravidelně vysílám a dělím se o rady, typy, návody i inspirace... ZDE

Přidejte se do FB skupiny: Pohybotéka | Smysluplná chůze | Pánevní dno | Břicho v celku | Dech ... ZDE