úvod blog Postoj a nohy pro záda, pánevní dno, břišní stěnu v pohodě

Postoj a nohy pro záda, pánevní dno, břišní stěnu v pohodě

záznam živého vysílání, ve kterém jsem ti vysvětlila a zároveň nechala zažít na vlastním těle, jak tvé nohy ovlivňují pohodu v zádech, funkčnost pánevního dna i scelování břišní stěny. 

Nejen informace, ale především praxe. Doporučuji nejen poslouchat, ale rovnou to vše co říkám zažít na vlastní kůži. 

Jak už víš, nejen cvičením se tělo léčí a pokud chceš udržitelně dát své tělo do pořádku, tak pak je třeba udělat víc změn. Každá bolest je jen zprávou z tvého těla, která chce být pochopena a k tomu je psychosomatický rozbor skvělým pomocníkem a rádcem.

Pokud tě trápí vyhřezlé plotýnky, ischias, bolesti páteře, posunutí obratlů... pak je tato přednáška přesně pro tebe.

Psychosomatická poradna s Františkou Janečkovou Záda v pohodě ti odpoví na tvé obtíže v jakékoli části páteře, ale také se skřípnutými nervy, vyhřezlými plotýnkami, ischiasem... ZDE

Buďte se mnou v živém kontaktu a přidejte se:

Sledujte můj YouTube a dejte ODEBÍRAT pravidelně vysílám a dělím se o rady, typy, návody i inspirace... ZDE

Přidejte se do FB skupiny: Pohybotéka | Smysluplná chůze | Pánevní dno | Břicho v celku | Dech ... ZDE

 

Jmenuji se Jolana Novotná – pohybová specialistka, zaměřuji se na DECH, funkční pánevní dno, scelování diastázy a chůzi. Kurz Smysluplné chůze propojuje všechny mé specializace, protože chůze je pro každého člověka nejuniverzálnější pohyb. Vytvořila jsem Pohybotéku, což je video knihovna všech mých online kurzů a lekcí pro zdraví celého těla. Jsem lektorka ve škole pánevního dna Renaty Sahani, absolventka fyzioterapeutické školy Spiraldynamik LEHRGANG BASIC, lektorka dechové školy Oxygen Advantage.

Jinak jsem obyčejná žena, která má nespočet talentů a zálib. Od zájmu o zdraví svého těla až po točení na hrnčířském kruhu, zahradničení, cestování. Nepovažuji se za sportovkyni, ale za milovnici funkčního pohybu. Žiju heslem „MÁM SE SKVĚLE VE SVÉM TĚLE“ a „Lépe cvičit než operovat".

Více o mě www.jolananovotna.cz, www.pohyboteka.cz - zde najdete i celou řadu dárků ZDARMA, vyzvedněte si je.