úvod blog Rady pro ZÁDA v POHODĚ

Rady pro ZÁDA v POHODĚ

Jo, jo bolest zad je u některých lidí jen důsledkem ztuhlých, nebo slabých nohou. A co když je to i tvoje příčina! Udělej pro své nohy víc, než jsi kdy udělal/a.

  • Použij míček, nebo klidně i víčko od PET lahve a namasíruj si chodidla.

  • Posiluj celé nohy, stehna i lýtka. Udělej každý den 100 podřepů, nemusíš najednou. Rozděl si to na víc dávek.

  • Dávej pozornost na to co se ti líbí...

✦ Že je příčina bolesti zad v nohách. Nevěříš? Děláš dobře. Chtěj důkaz místo slibů. Zacvič si lekci a udělej si vlastní poznání.

 

Všechny články a mé příběhy se zády na jednom místě: ZDE

Jmenuji se Jolana Novotná – pohybová specialistka, zaměřuji se na DECH, funkční pánevní dno, scelování diastázy a chůzi. Kurz Smysluplné chůze propojuje všechny mé specializace, protože chůze je pro každého člověka nejuniverzálnější pohyb. Vytvořila jsem Pohybotéku, což je video knihovna všech mých online kurzů a lekcí pro zdraví celého těla. Jsem lektorka ve škole pánevního dna Renaty Sahani, absolventka fyzioterapeutické školy Spiraldynamik LEHRGANG BASIC, lektorka dechové školy Oxygen Advantage.

Jinak jsem obyčejná žena, která má nespočet talentů a zálib. Od zájmu o zdraví svého těla až po točení na hrnčířském kruhu, zahradničení, cestování. Nepovažuji se za sportovkyni, ale za milovnici funkčního pohybu. Žiju heslem „MÁM SE SKVĚLE VE SVÉM TĚLE“ a „Lépe cvičit než operovat".

Více o mě www.jolananovotna.cz, www.pohyboteka.cz - zde najdete i celou řadu dárků ZDARMA, vyzvedněte si je.

Buďte se mnou v živém kontaktu:

Sledujte můj YouTube a dejte ODEBÍRAT pravidelně vysílám a dělím se o rady, typy, návody i inspirace... ZDE

Přidejte se do FB skupiny: Pohybotéka | Smysluplná chůze | Pánevní dno | Břicho v celku | Dech ... ZDE