úvod blog 1. lekce kurzu SP Pilates | ZÁDA v POHODĚ

1. lekce kurzu SP Pilates | ZÁDA v POHODĚ

Chtějte důkaz místo slibů. Zacvičte si a nechte své tělo ať vám samo řekne kde je příčina, že vás bolí záda. V této lekci zjistíte zda zdroj bolesti jsou vaše chodidla. Víte kolika lidí se to týká?......

Až 40 % lidí bolí záda, ale pokud uvolní svá chodidla, tak bolest odejde.

Kurzu SP Pilates | ZÁDA v POHODĚ

Celý kurz se mnou můžete absolvovat jako video kurz nebo formou streamových lekcí + záznamů. Pro snadnější rozhodování, co vám bude vyhovovat se podívejte, jak vypadá 1. lekce video kurzu a jak stremový záznam. 

  • Rádi si jedete ve svém rytmu? Vyhovuje vám cvičit kdy máte čas vy a ne kdy jsou vypsané lekce? Preferujete kvalitní cvičení bez řečiček okolo? Tak video kurz je forma, která vám bude vyhovovat.
  • Vyhovuje vám pohodlné domácí prostředí? Nebo nemáte možnost do lekcí dojíždět, ale máte rádi skupinovou atmosféru stejně naladěných lidí v daný čas, humor a vtípky během cvičení? Pak forma streamovaných lekcí je přesně pro vás.

Video kurz

***********

Celá lekce

Podrobně vás provedu celou lekcí, naučím jednotlivé cviky, vysvětlím co a jak je třeba dělat, jak dýchat, jaké pomůcky a jak je používat.

Pomůcky: ručník, gumový půlmíček míček, víčko od PET lahve

 

10 minutovka pro pravidelné každodenní cvičení. 

Už umíte jednotlivé cviky, nepotřebujete vysvětlování, navádění, jen si pěkně kvalitně zacvičit. 

 

Streamová lekce

*****************

Celá lekce

Zažijte společnou atmosféru, humor i sdílení ostatních lidí. Přesto vás podrobně provedu celou lekcí, naučím jednotlivé cviky, vysvětlím co a jak je třeba dělat, jak dýchat, jaké pomůcky a jak je používat. 

Pomůcky: ručník, gumový půlmíček míček, víčko od PET lahve

 

 

Tak co? Která forma se vám líbí a vyhovuje? Do které se přidáváte? Klikněte a vyplňte objednávku, zaškrtněte: celý kurz. Obratem vám přijde mail s platebními údaji. Kdyby náhodu nedošel. Napište mi na jolana@pilatesnovotna.cz. ZAŘÍDÍM to :-)

Udělejte pro pohodu svých zad víc než jste kdy udělali:

Nehodí se vám čas, místo, chcete mít záznamy pro sebe napořád? To je proč lekce zároveň streamuji nebo natáčím videa, pak je jedno jestli jste z Aše, Prahy, Brna nebo Popovic. Můžete se mnou cvičit odkudkoliv a kdykoliv.

Jmenuji se Jolana Novotná – pohybová specialistka, zaměřuji se na DECH, zdravou páteř, funkční pánevní dno, scelování diastázy a chůzi. Kurz Smysluplné chůze propojuje všechny mé specializace, protože chůze je pro každého člověka nejuniverzálnější pohyb. Vytvořila jsem Pohybotéku, což je video knihovna všech mých online kurzů a lekcí pro zdraví celého těla. Jsem lektorka ve škole pánevního dna Renaty Sahani, absolventka fyzioterapeutické školy Spiraldynamik LEHRGANG BASIC, lektorka dechové školy Oxygen Advantage.

Jinak jsem obyčejná žena, která má nespočet talentů a zálib. Od zájmu o zdraví svého těla až po točení na hrnčířském kruhu, zahradničení, cestování. Nepovažuji se za sportovkyni, ale za milovnici funkčního pohybu. Žiju heslem „MÁM SE SKVĚLE VE SVÉM TĚLE“ a „Lépe cvičit než operovat".

Více o mě www.jolananovotna.cz, www.pohyboteka.cz - zde najdete i celou řadu dárků ZDARMA, vyzvedněte si je.

Buďte se mnou v živém kontaktu:

Sledujte můj YouTube a dejte ODEBÍRAT pravidelně vysílám a dělím se o rady, typy, návody i inspirace... ZDE

Přidejte se do FB skupiny: Pohybotéka | Smysluplná chůze | Pánevní dno | Břicho v celku | Dech ... ZDE