úvod blog ❉ Vyhraj - losování o 3 celoroční přístupy: kurz Záda v Pohodě

❉ Vyhraj - losování o 3 celoroční přístupy: kurz Záda v Pohodě

Líbí se ti má nabídka a můj přístup? Zúčastni se losování a vyhraj pro sebe a svou kamarádku přístup do celého video kurzu Záda v Pohodě na 1 rok ZDARMA v hodnotě 2700 Kč.

3 pravidla pro možnost být v losování když máš FB

1. Staň se fanouškem FB stránky Pohybotéka: ZDE

2. Sdílej: FB příspěvek na své zdi nebo v nějaké FB skupině, ve které jsi zapojena. Příspěvek ke sdílení: ZDE

3. u příspěvku v komentáři @označ kamarádku, které by kurz pomohl a proč bys jí to přála. 

Psss: můžeš klidně dát i víc komentářů s různými kamarádkami, zvyšuješ si tím šanci na výhru. Za každý komentář s označením kamarádky 1 lístek do losování.

2 pravidla pro možnost být v losování když NEMÁŠ FB

1. objednej ZDE: kurz Záda v Pohodě ZDARMA pro svou kamarádku. Do objednávkového formuláře napiš místo svého jména, jméno své kamarádky a její platnou mailovou adresu, telefonní číslo není povinné.

Do poznámky napiš: Výhra pro: .... svoje jméno + svou platnou mailovou adresu, důvod proč si to přeješ pro sebe i proč pro svou kamarádku

Pssss: Můžeš přihlásit i víc kamarádek, zvyšuješ si tím šanci na výhru. Za každé jméno 1 lístek do losování.

2. Dej vědět všem svým kamarádkám, které jsi uvedla v poznámce a řekni jim, že jsi ji už přihlásila, protože si myslíš, že by jí kurz mohl udělat dobře. Přepošli jim tento článek, nebo tento: Kurz v Pohodě

Proč to dělám? 

Bude svátek MDŽ

svátek ženské solidarity, ale to jsem pochopila teprve před pár lety. A od té doby mám k tomu svátku úctu. A tak v rámci podpory ženské solidarity dávám ženám nějaký užitečný dárek. Letos jsem zvolila přístup do celého video kurz Záda v Pohodě ZDARMA. Tím, že sdílíš mou nabídku přispíváš i ty k oslavě ženské solidarity za rovnoprávnost, spravedlnost, mír a rozvoj.

Pár dat a mých uvědomění:

8. 3. 1908 bylo velké shromáždění za volební právo žen.... volební právo, mít svůj hlas, který má váhu, který má sílu, je slyšet, může změnit…. Najednou mi to začalo docházet, jako by mi někdo odkryl oči a uvědomovala jsem si co to je mít možnost svobodně volit. S v o b o b o d n ě   s i   v o l i t , hlasovat, hlásit, být slyšena . . .

8. 3. 1975 byl tento svátek oficiálně uznán Organizací spojených národů jako svátek ženské solidarity za rovnoprávnost, spravedlnost, mír a rozvoj.

Více o mých prozřeních s MDŽ v článku: Jak jsem začala mít úctu k MDŽ: tady

Jmenuji se Jolana Novotná – pohybová specialistka, zaměřuji se na DECH, funkční pánevní dno, scelování diastázy a chůzi. Kurz Smysluplné chůze propojuje všechny mé specializace, protože chůze je pro každého člověka nejuniverzálnější pohyb. Vytvořila jsem Pohybotéku, což je video knihovna všech mých online kurzů a lekcí pro zdraví celého těla. Jsem lektorka ve škole pánevního dna Renaty Sahani, absolventka fyzioterapeutické školy Spiraldynamik LEHRGANG BASIC, lektorka dechové školy Oxygen Advantage.

Jinak jsem obyčejná žena, která má nespočet talentů a zálib. Od zájmu o zdraví svého těla až po točení na hrnčířském kruhu, zahradničení, cestování. Nepovažuji se za sportovkyni, ale za milovnici funkčního pohybu. Žiju heslem „MÁM SE SKVĚLE VE SVÉM TĚLE“ a „Lépe cvičit než operovat".

Více o mě www.jolananovotna.cz, www.pohyboteka.cz - zde najdete i celou řadu dárků ZDARMA, vyzvedněte si je.

Buďte se mnou v živém kontaktu:

Sledujte můj YouTube a dejte ODEBÍRAT pravidelně vysílám a dělím se o rady, typy, návody i inspirace... ZDE

Přidejte se do FB skupiny: Pohybotéka | Smysluplná chůze | Pánevní dno | Břicho v celku | Dech ... ZDE