úvod blog Co nového v Pohybotéce od září 2023?

Co nového v Pohybotéce od září 2023?

Nová sezóna pravidelných cvičení, setkávání i inspirací v Pohybotéce je zahájena. Je toho hodně a hlavně jsem nastolila jakýs takýs pravidelný režim, abychom v tom vy i já měly systém, řád a pořádek.

Díky tomu se může s hravostí rozvinout naše fluidní, bezbřehá, rozpínající, kreativní ženská část v nás. Takže jak to tedy bude.

Vy, co nejste na FB můžete být se mnou a se stejně naladěnými ženami (možná i muži) v kontaktu samozřejmě na cvičení a pokud nechodíte cvičit, tak u mě na YouTube Jolana Novotná – přidej se a dej ODEBÍRAT... zde

Pravidelný program:

Pondělky v 6:00 – video, čemu se v daném týdnu věnovat, na co se zaměřit, co změnit ve svém životě, aby tělu bylo dobře – tématické kartičky.

Středy v 18:00 – živé vysílání, ve kterém vám rozšiřuji obzory pro tělo v pohodě: témata související s funkčním dechem, pánevním dnem, scelení břišní stěny…. Živá vysílání jsou stále ještě zdarma. Když se zaregistruješ, pošlu ti den před vysíláním odkaz k připojení. V tom stejném mailu budeš mít i odkaz kde si budeš moct pustit záznam. Registrace ZDE

Pátky v 6:00 - Poděl se se mnou v komentáři, co jsi prospěšného pro své tělo tento týden udělala. Pokud frčíš se mnou v tématických kartičkách, tak co ti kartičky tento týden pomohly v životě změnit a co jsi z nich pro sebe za informaci pochopila.   

Vy co se mnou ve FB skupině jste najdete rozpis: TADY

A tady je video záznam z živého vysílání z 29. 8. 

Co nového od září v Pohybotéce

  • Kurzy OA Pánevní dno jako nové s těmito bonusy: ZDE 

Jmenuji se Jolana Novotná – pohybová specialistka, zaměřuji se na DECH, funkční pánevní dno, scelování diastázy a chůzi. Kurz Smysluplné chůze propojuje všechny mé specializace, protože chůze je pro každého člověka nejuniverzálnější pohyb. Vytvořila jsem Pohybotéku, což je video knihovna všech mých online kurzů a lekcí pro zdraví celého těla. Jsem lektorka ve škole pánevního dna Renaty Sahani, absolventka fyzioterapeutické školy Spiraldynamik LEHRGANG BASIC, lektorka dechové školy Oxygen Advantage.

Jinak jsem obyčejná žena, která má nespočet talentů a zálib. Od zájmu o zdraví svého těla až po točení na hrnčířském kruhu, zahradničení, cestování. Nepovažuji se za sportovkyni, ale za milovnici funkčního pohybu. Žiju heslem „MÁM SE SKVĚLE VE SVÉM TĚLE“ a „Lépe cvičit než operovat".

Více o mě www.jolananovotna.cz, www.pohyboteka.cz - zde najdete i celou řadu dárků ZDARMA, vyzvedněte si je.