úvod blog Čarodějnické cvičení a 1. máj

Čarodějnické cvičení a 1. máj

Letos jsem se nechala poprvé zlákat a přestrojit se za čarodějnici. Bylo to super. Vůbec mi nedělalo problém se do čarodějnice vžít. Konečně jsem svou vnitřní čarodějnici ukázala sama sobě a pak taky světu.

Všechno je najednou naruby. Maluješ se, tak abys byla hezky ošklivá, děláš si vrásky, pihy, maluješ zarostlé obočí. Cucháš si vlasy, vysteleš si břicho, zadek, hrb na zádech. Hledáš co nejroztrhanější oblečení. Prostě dokonalost… A pak takhle krásná vyrazíš mezi lidi a oni si tě fotí, obdivují, usmívají se na tebe.

Užila jsem si to náramně. Konečně jsem svou vnitřní čarodějnici ukázala sama sobě a pak taky světu. Líbila se mi, líbilo se mi s ní. Ha, ha, ha a ona se líbila lidem. Je to taková příjemná terapie sebepoznání. Moje čarodějnice je odvážná exhibicionistka, šibalka, hravě poťouchlá…

Celé to čarodějné dovádění se mi líbilo, než došlo na věc: hurá a teď jdeme upálit čarodějnici… Ano, dokud jsem si neuvědomovala pozadí tohoto rituálu, tak mi to taky přišla jako zábava, ale dnes už ne. Říkám jim, ale to jdeme vlastně upálit sebe, je vám to jasný… Některým to jasný bylo a zastavily se, ale některé pronesly: ale takhle se to dělalo vždycky. Byly jsme přehlasovány. Čarodějnice se upálila. No nevadí. Chce to ještě čas, než nám to postupně dojde, co děláme. Čemu tímto činem přispíváme, jaké morfické pole tímto živíme.

Více jsem se rozepsala ZDE: Jsem čarodějnice, upálím se, HURÁ!!!

To nevadí, mou čarodějnickou noc to nezkazilo. Užila jsem si to náramně. Pak jsem ještě dlouho stála u toho obrovského ohně, ohniště a vnímala tu sílu a žár. Nemohla jsem se od něj odtrhnout. Stála jsem tam sama, bylo mi dobře. Rozjímala jsem, rekapitulovala, dýchala s ohněm, naslouchala sobě, ohni, tichu, pouštěla, odpouštěla, děkovala, prostě jen tak tiše byla. Nemohla jsem se od něj odtrhnout. A tak jsem tam byla, dokud se mi chtělo.

Celý den byl takový očistný, celý den probíhal v duchu bioenergetického čištění: Křepčení, blbnutí, natřásání, pouštění, uvědomění, ztišení, zažití, zklidnění, odpočinutí….

Bylo zajímavé se pozorovat, když jsem večer ze sebe čarodějnici svlíkala. Pozorovala jsem, jak se zase měním. Ale něco si z ní rozhodně ponechám. Má čarodějnice se mi líbí. V žádném případě ji nechci pálit. J

Jdu spát a spí se mi nádherně. Ráno se probouzím a je nový den. Je 1. máj lásky čas. Vstupuju do něj očištěná i obohacená o mou čarodějnici. Stromy krásně kvetou, dokonce i třešeň na naší zahradě je ještě v plném květu a je tedy krásně připravena abychom se pod ní s mužem políbili.

Prvomájové políbení pod rozkvetlou třešní zajištuje páru plodnost a potenci a tu my chceme J. Ženám navíc krásu a přitažlivost. A protože nad námi bylo snad miliony třešňových květů, tak to rozhodně vyjde.

Přeju i vám krásný prvomájový den plný plodnosti, krásy a přitažlivosti milí přátelé.

A jak to máte vy? Líbáte se pod rozkvetlým stromem a co vaše čarodějnice?

I čarodějnice kýchají, smějí se a mohly by mít inkontinenci. Udělejte si test, jak jste na tom.

Udělejte si test ZDARMA:

Více jsem se rozepsala ZDE: Jsem čarodějnice, upálím se, HURÁ!!!

Jmenuji se Jolana Novotná – pohybová specialistka, zaměřuji se na DECH, funkční pánevní dno, scelování diastázy a chůzi. Kurz Smysluplné chůze propojuje všechny mé specializace, protože chůze je pro každého člověka nejuniverzálnější pohyb. Vytvořila jsem Pohybotéku, což je video knihovna všech mých online kurzů a lekcí pro zdraví celého těla. Jsem lektorka ve škole pánevního dna Renaty Sahani, absolventka fyzioterapeutické školy Spiraldynamik LEHRGANG BASIC, lektorka dechové školy Oxygen Advantage.

Jinak jsem obyčejná žena, která má nespočet talentů a zálib. Od zájmu o zdraví svého těla až po točení na hrnčířském kruhu, zahradničení, cestování. Nepovažuji se za sportovkyni, ale za milovnici funkčního pohybu. Žiju heslem „MÁM SE SKVĚLE VE SVÉM TĚLE“ a „Lépe cvičit než operovat".

Více o mě www.jolananovotna.cz, www.pohyboteka.cz - zde najdete i celou řadu dárků ZDARMA, vyzvedněte si je.

Buďte se mnou v živém kontaktu:

Sledujte můj YouTube a dejte ODEBÍRAT pravidelně vysílám a dělím se o rady, typy, návody i inspirace... ZDE

Přidejte se do FB skupiny: Pohybotéka | Smysluplná chůze | Pánevní dno | Břicho v celku | Dech ... ZDE